Træn dit lederskab og blive en bedre leder

Har du eller I en udfordring, så har jeg rummet til at skabe nytænkning og træne den adfærd, som skal til for at nytænkningen bliver implementeret på en hensigtsmæssig måde i din og virksomhedens lederudvikling.

Lederudvikling

Ledertræningen inkluderer Equinas metode med hesteassisteret læring, og det er en af de mest effektive lærings- og træningsmetoder, jeg er stødt på. Mange kunder fortæller, at de med lederudvikling med heste hurtig får et meget tydeligt billede af dem selv som leder, og de fleste rapporterer om, at de efter flere år stadig kan huske de vigtigste læringspointer vedrørende dem som leder og deres kommunikation.

Tidligere koncernchef for Oticon, forfatter samt bestyrelsesformand, Lars Kolind siger om træning med hestene: “Kæmpe oplevelse – hesten er en genial læremester, som fortæller mig om, hvordan jeg virker på andre. Anbefales til alle der arbejder med ledertræning eller som simpelthen ønsker at blive en bedre leder.”

Individuel Lederudvikling

Vi har ingen opskrift på hvordan, du skal være som leder, men vi kan hjælpe dig i arbejdet med at blive den leder, du ønsker at være. Vi har et træningsrum, hvor du får tid og rum til refleksion, spejling og træning i adfærdsændringer.

Det handler om at lære at lytte, både til dig selv og til dine omgivelser, og det handler om at reagere på det du ”hører”.

Lederudvikling i teamet

Har I en større udfordring, I skal arbejde med? Har I brug for at blive bedre til at samarbejde? Vil I samtidig udvikler jer som ledere? Vi bruger ledelsesteorier som fundament og kombinerer med hesteassisteret lederudvikling.

Har I brug for noget specielt? Jeg har gode samarbejdspartnere, der gør, at jeg kan tilbyde lige præcist det, I har brug for.

Chefjordemoder Joan Dürr, lederkursus

Joan Dürr,chefjordemoder: “Man kan simpelthen ikke undgå at lære noget nyt om sig selv og hvad man griber til, når noget bliver svært. Træning med heste kræver lidt mod for de fleste men belønning er stor i form af ny selvindsigt og flere handlemuligheder. Og så har jeg sjældent moret mig så godt. “

Tilbagemelding fra Ole Ledet-Pedersen: “For ledergruppen i Hjertecentret havde det stor værdi, at få kombineret løsning af ledernes egne ledelsescases med kursets teori og praktiske øvelser. Det styrkede centerets interne ledelsesrum og gav fint afsæt for ledelsessparring de enkelte deltagere imellem.”

Ole Ledet-Pedersen. Århus Universitetshospital.