Coaching

Søger du et rum, hvor du kan lade dig udfordre og udvikle uden at skulle stå til regnskab for andre end dig selv? Et rum for personlig udvikling hvor du kan:

  • Få nye vinkler på udfordringer
  • Arbejde med dig selv som leder, medarbejder, menneske
  • Få en timeout til at gentænke spørgsmål, der fylder
  • Finde vejen, der giver mening for dig og holde fast i det, der er værdifuldt

Oftest har du svarene selv, og du kan finde dem, hvis du får lidt hjælp. Jeg kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om, hvor du kan finde dine løsninger.

Det kan være af værdi for dig at bruge personprofiler sammen med coachingen. Det giver dig noget håndgribeligt at holde fast i, og kan give dig en større forståelse for hvem du er i forhold til andre.

“Jeg blev “tvunget” til at mærke efter, hvordan jeg har det p.t., og hvordan det er når jeg er i “mål”. Jeg blev udfordret på min motivation til at nå målet.” Anonym

Din Coach

Konsulent_coach og adfærdsbiolog Ellen Hvidt

Ellen Hvidt

Jan Lundgreen adm. dir. i Coop Trading beskriver Ellen som en person, der skaber det tillidsfulde rum, der skal til, for at man som leder åbner sig – også i de svære samtaler.

Equicoaching

Du kan få en helt ekstraordinær coaching, hvis du også arbejder med dig selv / personlig udvikling sammen med hestene. Hestene er rigtig gode til at “stille de gode spørgsmål” i forhold til din adfærd og forankring af de løsninger og handlinger, du når frem til.  Til dig der føler dig stresset, er det samtidig afstressende og en mindfull tilgang, som er med til at sænke stressniveauet.  Se mere på Equinas hjemmeside.

Poul Sørensen, Arbejdsmiljø København

Poul Sørensen Arbejdsmiljø¸ København:

“Det var spændende at opleve den store forskel på hestene og deres respons og adfærd i fht. mig, og det var overraskende at opleve, hvor let det var at genkende egne handlemønstre og følelser i øvelserne.”

 

Helle Berg:

I dag skulle jeg pludselig stille op til en særdeles ubehagelig og angstprovokerende opgave, jeg havde den velkendte knude i maven og klamme hænder. Jeg var virkelig fokuseret på, at lige her var det vigtigt, at jeg bevarede roen og overblikket.
Jeg havde det rigtig dårligt, men jeg er så taknemmelig for, at jeg i min vildrede, kunne fremkalde billede og følelse af, hvordan jeg kunne guide Freja baglæns, uden grime gennem ”T krydset”. Lige netop den opgave overbeviste mig om, at så kunne jeg også klare dette pres – og det gjorde jeg.