Naturen har mange positive effekter, som kan fremme vores indlæring.

Udviklingsrummet – hvordan

Du kommer til at opleve et læringsrum, hvor der ikke er begrænsninger for, hvordan der kan skabes læring. Alt er tilladt – næsten.

Kurserne og min arbejdsform er en blanding af teori i mindre doser blandet med f.eks. kreative processer, brug af kroppen, diskussion og refleksion. Hvor det er  muligt, så bruger vi naturen som ramme. Der er efterhånden så meget forskning, der peger på den positive effekt af at være i naturen, så det er oplagt at bruge det rum, der ligger lige foran os.

Du kan komme til at arbejde med øvelser inspireret fra Teori U, profilværktøjer, mindfulness, lattercoaching, naturvejledning, systemisk tænkning, positiv psykologi, etc.

De processer du / I vil komme igennem er tilpasset dine / jeres udfordringer og succeskriterier.

lederudvikling, teamudvikling og coaching i naturen

Få et fælles sprog

Om du er leder eller medarbejder, så har kommunikation og forståelse for forskellighed stor betydning, når du vil bidrage til at skabe resultater. Til det kan vi bruge vores empati, og som hjælp kan vi bruge personprofiler. Ved at bruge dem aktivt får I et fælles sprog for forskellighed med en god chance for at få øget forståelse for hinandens “særheder”.

 

Teoriernes Træningsrum

Ønsker I at arbejde og træne teorier i praksis, så prøv med Equinas metoder. Det kan f.eks. være Teori U, Ledelse i Paradokser, Det etiske landskab, Situationsbestem Ledelse, etc.. Ved at træne med hestene får I en sanselig oplevelse, der giver en dyb og holdbar læring. Kom med en teori, som I ønsker at arbejde med, og jeg vil give jer et træningsrum.