Træn dit lederskab og blive en bedre leder

Har du eller I en udfordring, I vil arbejde med, så har jeg rummet til at skabe nytænkning og træne den adfærd, som skal til for at nytænkningen bliver implementeret på en hensigtsmæssig måde.

Rummet inkluderer Equinas metode til træning med heste, da det er et af de mest effektive lærings- og træningsmetoder, jeg er stødt på. Mange fortæller, at processen går hurtig, og de fleste rapporterer om, at de efter flere år stadig kan huske de vigtigste læringspointer.

Tidligere koncernchef for Oticon, forfatter samt bestyrelsesformand, Lars Kolind siger om træning med hestene: “Kæmpe oplevelse – hesten er en genial læremester, som fortæller mig om, hvordan jeg virker på andre. Anbefales til alle der arbejder med ledertræning eller som simpelthen ønsker at blive en bedre leder.”

Individuel Ledertræning

Vi har ingen opskrift på hvordan, du skal være som leder, men vi kan hjælpe dig i arbejdet med at blive den leder, du ønsker at være. Det gør vi ved at skabe tid og rum til refleksion, spejling og træning i adfærdsændringer.

Det handler om at lære at lytte, både til dig selv og til dine omgivelser, og det handler om at reagere på det du ”hører”.

Ledertræning i teamet

Har I en større udfordring, I skal arbejde med? Har I brug for at blive bedre til at samarbejde? Vil I samtidig udvikler jer som ledere?

Har I brug for noget jeg ikke kan, eller er I et stort team, så har jeg gode samarbejdspartnere, der gør, at jeg kan tilbyde lige præcist det, I har brug for.

 

Chefjordemoder Joan Dürr, lederkursus

Joan Dürr,chefjordemoder: “Man kan simpelthen ikke undgå at lære noget nyt om sig selv og hvad man griber til, når noget bliver svært. Træning med heste kræver lidt mod for de fleste men belønning er stor i form af ny selvindsigt og flere handlemuligheder. Og så har jeg sjældent moret mig så godt. “