Coaching

Oftest har du svarene selv, og du kan finde dem, hvis du får lidt hjælp. I alle tilfælde så er der større sandsynlighed for ejerskab, hvis du finder dine løsninger selv.

Jeg kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om, hvor du kan finde dine løsninger. Til det bruger jeg mine sanser, min empati og mit mod til at udfordre dig.

Det kan være af værdi for dig at bruge personprofiler sammen med coachingen. Det giver dig noget håndgribeligt at holde fast i, og kan give dig en større forståelse for hvem du er i forhold til andre.

Der hvor jeg kan tilbyde noget helt ekstraordinært i forbindelse med coaching er, når du arbejder med dig selv sammen med hestene. Hestene er rigtig gode til at “stille de gode spørgsmål” i forhold til din adfærd og forankring af de løsninger og handlinger, du når frem til. Se mere på Equinas hjemmeside.